“De Perfecte Foto WEDSTRIJD’’

In mei 2024 bestaat De Achtertuin 10 jaar en organiseren we een fotowedstrijd. Op deze pagina kun je meer informatie vinden.

 

uitleg 3 thema'sHoe kun je mee doen
Stichting De Achtertuin 2024 bestaat 10 JAAR!

De Perfecte Foto

In mei 2024 bestaat De Achtertuin 10 jaar. De Achtertuin is en mooi aangelegde tuin in het buitengebied van Etten-Leur. In de Achtertuin halen we graag mensen uit de eenzaamheid.

De wedstrijd loopt van 1 mei tot 1 augustus 2024 en je kunt leuke prijzen winnen zoals een plexiglas vergroting van je eigen foto, een Fuijfilm Instax Mini 12 camera en zelfs een fotocursus!

De fotowedstrijd heeft als titel “De Perfecte Foto” en er zijn 3 thema’s waarin deelnemers foto’s voor in kunnen sturen:

Thema 1

Etten-Leur en de mooie natuur

De Achtertuin staat erom bekend dat het een prachtige tuin is in het buitengebied van Etten-Leur. Zoals ook het prachtige Brabantse landschap een lust is voor het oog. In dit thema zijn we juist op zoek naar dat onderscheidende, specifieke natuurbeeld in en om Etten-Leur.

Thema 2

Etten-Leur en de beleving van de zintuigen: horen, zien, ruiken, voelen, proeven

Bijvoorbeeld, je ruikt bloemen of een brandende sigaret; je proeft de smaak van je eten; je voelt harde en zachte stoffen of je voelt pijn als je valt.
In de Achtertuin wordt ook aandacht gegeven aan de zintuigen.

Thema 3

Stichting De Achtertuin

Ook de Achtertuin is een prachtige plek om foto’s te maken en hoe mooi zou het zijn om juist wegens het 10 jarig bestaan of tijdens het feest hiervan “De Perfecte Foto” van de Achtertuin te schieten?

Hoe kun jij mee doen

MAAK JIJ DE PERFECTE FOTO 2024?

Maak jij de Perfecte Foto van 2024 en doe jij mee? Stuur dan jouw beste foto’s in voor 1 (of meerdere ) thema’s. Elke deelnemer kan per thema één foto insturen. Uiterste inzenddatum is 31 juli 2024.

Foto’s met de onderstaande gegevens kunnen worden verzonden naar het volgende mailadres: deperfectefoto2024@gmail.com

Verstuur de foto/foto’s met de volgende gegevens:

– Naam
– Leeftijd, indien minderjarig, mét toestemming van ouder/verzorger
– Thema/thema’s waar u/je aan meedoet.
– E-mailadres

*Na ontvangst krijgt ieder een mail ter bevestiging van de deelname, met een verwijzing naar de website en/of de Facebookpagina voor meer informatie.

De genomineerden worden eind augustus per mail uitgenodigd voor de tentoonstelling en bekendmaking van de winnaars.

Waar moet je op letten

Deelname aan deze wedstrijd staat open voor iedereen uit Etten-Leur. Minderjarigen dienen toestemming te hebben van hun ouders/verzorgers. De foto/foto’s moet(en) passen binnen bovengenoemde thema’s. De foto’s dienen gemaakt te zijn in 2024. Oudere foto’s uploaden is niet toegestaan en deze worden uitgesloten van deelname! Foto’s moeten worden aangeleverd in een zo hoog mogelijke resolutie. Dit om ervoor te zorgen dat er voor de prijsuitreiking een grote afdruk van kan worden gemaakt. Zorg ook dat het beeld scherp is.

Elke inzender verklaart eigenaar te zijn van de foto/foto’s en, mits van toepassing, houder te zijn van het portretrecht.

Bekendmaking winnaars

Tijdens het evenement ‘’Kunst ontmoet Kunst’’ op 8 September 2024, dat plaats zal vinden in de Achtertuin zelf, worden alle genomineerde foto’s tentoongesteld. De wedstrijdjury en de publieksjury kiezen die dag de winnaars. De wedstrijdjury kiest de themawinnaars, het publiek kan deze dag een stem uitbrengen op de algemene winnaar. Kom die dag je stem uitbrengen op je favoriete foto en roep je fans op om ook te komen stemmen! De 9 genomineerden worden persoonlijk uitgenodigd voor de prijsuitreiking via het opgegeven e-mailadres.

Prijsuitreiking vindt plaats op 8 September 2024 tijdens de Expositie “Kunst ontmoet Kunst” in de Achtertuin, Hilsebaan 108, 4873 LH Etten-Leur. Entree is gratis.

Wedstrijdregelement

Door deelname aan deze wedstrijd gaat men akkoord met de wedstrijdvoorwaarden. Deelname aan deze wedstrijd staat open voor iedereen uit Etten-Leur. Minderjarigen dienen toestemming te hebben van hun ouders/verzorgers.

Voor meer informatie over de fotowedstrijd kun je het wedstrijdreglement raadplegen. Download of open hier de pdf.

“Omdat iedereen gewoon de kans moet krijgen om te kunnen genieten…”

LIAN BAREMANS

Openingstijden

Ons seizoen loopt in 2024 van 7 mei t/m 15 oktober.

Vrije inloop
Elke dinsdag 13.30 - 16.00 uur.

Andere dagen / tijden
Alleen op afspraak (gehele jaar).

Contact "De Achtertuin"

Lian Baremans
Hilsebaan 108 4873LH Etten-Leur
Tel.nr: 06-46586487
contact@de-achtertuin.info

Routebeschrijving

Vanaf Rotterdam, Antwerpen, Tilburg, Roosendaal, Zeeland de A58 afrit 18 Etten-Leur, bij stoplichten gaat u linksaf de Bredaseweg op. Bij de eerste rotonde gaat u linksaf, de volgende rotonde steekt u over. U bevind zich nu op de Couperuslaan. Vervolgens komt u bij een derde rotonde daar gaat u linksaf. U bent nu op de Belledreef en die gaat in de scherpe bocht naar rechts , over in de Hilsebaan. U vindt ons na 500 meter aan de rechterzijde. Na huisnummer 108 het rijpad inrijden.

© 2024 De Achtertuin | webdesign LadyLemon

Ga naar de inhoud